This project has moved. For the latest updates, please go here.

Unable to establish a connection

Oct 18, 2013 at 1:24 PM
Lync 2013 Standart, but LUMT not working:
2013-10-18 16:05:46 INFO Starting LUMT platform...
2013-10-18 16:05:49 INFO LUMT platform started.
2013-10-18 16:05:49 INFO Processing user sip:user@company.com 2013-10-18 16:07:56 ERROR Error while processing user sip:user@company.com: Unable to establish a connection.
2013-10-18 16:07:56 INFO Shutting down LUMT platform...
2013-10-18 16:07:57 INFO LUMT platform shut down.
Coordinator
Jun 9, 2014 at 5:19 PM
Could you provide me with more détails about your setup? Is LUMT installed on a server that is located in the corporate network as well?
Jun 24, 2014 at 12:13 PM
Yes, LUMT installed on a server that is located in the corporate network.
Mar 9, 2015 at 10:36 PM
Edited Mar 9, 2015 at 11:47 PM
Hi.
I have the same issue. It worked fine for log time.
After some reboot I noticed that Lumt stopped updating my Lync users.
Can you provide me with debug version with more verbos loging.
I don't have the tools to compile that verison from the Source code.

I can't see any error only this from the log.

2015-03-09 21:14:51 INFO Starting LUMT platform...
2015-03-09 21:14:54 INFO LUMT platform started.
2015-03-09 21:14:54 INFO Processing user sip:user@domain.is... 2015-03-09 21:15:37 ERROR Error while processing user sip:user@domain.is: Unable to establish a connection.
2015-03-09 21:15:37 INFO Shutting down LUMT platform...
2015-03-09 21:15:37 INFO LUMT platform shut down.
Coordinator
Jul 17, 2015 at 10:44 AM
Hello,
I released version 1.1.0.0 that should give more details in the log file when an error is raised. Please try with this version to get more insights.
Marked as answer by StefanPlizga on 9/22/2015 at 9:10 AM